Svampplockning

I helgen skulle jag och Agneta ut och plocka trattisar, hon skulle komma med buss mitt på dagen. Evelina och Lydia kom över på lördagförmiddag och eftersom Lydia behöver en varm jacka skulle dom passa på och åka till Karlssons när dom var här. Så vi hämtade Agneta i Morgongåva för att sedan åka förbi hos Karlssons, men tyvärr fanns det ingen så liten jacka.
Vi passade på att äta lunch där.
Det började naturligtvis regna innan vi hann hem så det blev ingen svampplockning.
Vi kollade i alla fall YR vädret för söndag och dom lovade sol vid tiotiden fram till tolv det litade vi på.
När väckaren ringde 8.30 regnade det, vi åt frukost och väntade på solen som mycket riktigt tittade den fram runt tio men den var inte framme så länge att vi hann sticka iväg till skogen.
Synd nästa helg kan inte Agneta och helgen därpå har älgjakten startat och då rekommenderas man att hålla sig borta från skogen.
Vi läste i stället och gjorde banapannkakor med hjortronsylt och glass det var inte så tokigt. Det har varit så trevligt att ha Agneta här. Vi tittade på körslaget  Pontare och Caroline var bland dom bättre.
Nu skall jag åka på linedance. Det skall bli repetition.
Tillbaka efter dansen. vi repeterade danserna Ah si!, Easy Fun, Get down, get funky, DHSS, och Ghost train det var jättroligt. Vilken tur att jag började dansa det är skitkul som man säjer.


Undrar hur man lägger in en länk till t.ex. You tube?



Kommentarer
Agge

Det var jätteroligt mor, och tack igen för de goda pannkakorna :). Puss

2009-10-05 @ 20:44:17
syster

Roligt att ni hade en bra dag fast det regnad

Kram till er båda

2009-10-05 @ 22:44:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0