Ullresa med Karin

I onsdags ringde Karin och undrade om jag ville följa med på en bussresa, hennes kompis Harriet hade gjort illa foten så hon kunde inte följa med. Det var tur för mej för vi hade en trevlig dag tillsammans, man får skrattar mycket tillsammans med Karin. Tack snälla Karin.

Tänk att Victoria och Daniel får flytta in i Haga slott med ett av de finaste exemplaren av engelsk park i värden. Nationalparken är en av Sveriges mest besökta grönområde med den största samlingen av turistattraktioner.
Här finns ett rikt djur- och växtliv med flera rödlistade arter. Landskapet är rikt sammanflätat och natur och kultur bildar en vacker och sällan skådad helhet.
Gustav III lät anlägga Hagaparken under 1780- och 1790-talet. Slottet stod klart 1804 och ritades av Gjörwell åt kung Gustav IV, Gustav III:s son. Slottet hade sin intressantaste period när kronprins Gustav Adolf och Sibylla bodde där med "lillprinsen" och hans systrar. Efter flygolyckan 1947, då kungens far omkom, flyttade familjen in till Stockholms slott. (DN 10-06-13)
Detta område döptes till Kungliga nationalstadsparken i fjol.



Vi fick en ask "The Wedding Chocolate" när vi kom hem till Sala.
Mycket uppskattat.



Kommentarer
Syster

Du verkar ha haft en lyckad dagi Stockolm blev det några affärer på ullfiltar var domfrån Bjurholm

2010-06-14 @ 22:09:48
Anonym

Nej det blev inga affärer. Ullfiltarna vet jag inte var de tillverkas.

2010-06-15 @ 10:36:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0